Hó hull a holtakra

A IV. Kardok Ünnepe találkozó kalandmodulja

2018.11.29. 07:47 anarion

 

Kezdetét veszi a Pyarron szerinti 3697. esztendő telén, 
 Arel negyedik, a "Holdak és Vándorok" havában.
Észak-Yneven, a Vei Doardon-hegység bérceinek árnyékában fekvő
Rel Morran városában... 

 

 A IV. Kardok Ünnepe találkozó 2004. március 27-28-án került megrendezésre Szombathelyen.

Erről a történetről tudni kell, hogy a személyes kedvencem, az általam (anarion) írt, és eddig publikált kalandmodulok közül szerintem ez sikerült a legjobban.

 kardos5.jpg


 A kaland Rel Morranban és annak környékén játszódik. Egy sandbox jellegű történet, ahol egy keret van megadva, az ellenfelek motivációi, és egy időrend, hogy mikor, hol, mi történik, és ezen kereteken belül szabadon mozoghatnak a karakterek.

Bár az idő már túlhaladott felette, mivel azóta jelentek meg olyan m.a.g.u.s regények, amelyek bizonyos, a kalandban kulcsszerepet játszó csoportosulások történetét másképpen mesélték el. Igaz, az is lehet, hogy amit a kalandban leírtam, az is megtörtént Yneven, csak nem szerepel a krónikások feljegyzései között (talán éppen azért, mert a kaland lejátszása során a játékosok megakadályozták), csupán a m.a.g.u.s rendházában jegyezte fel egy szerzetes, aki a kalandozók életét örökíti meg. 

Azért szeretem ezt a történetet, mert egyaránt van benne intrika, nyomozás, rajtaütések és akár grandiózus csatajelenetek is, úgyhogy szerintem igazán jól sikerült visszaadnom egy nagyívű kalandfilm hangulatát.

De ezt döntsék majd el azok, akik lejátszák.

Jó szórakozást hozzá!

  >> Hó hull a holtakra - letöltés <<

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kardokunnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr2214402966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása