XIV. Kardok Ünnepe

Jelentkezés és karakteralkotás

2021.11.07. 10:46 anarion

 

A találkozóra 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, a jelentkezési határidő 2022. január 15. A rendelkezésre álló hely okán az első 10 regisztráló csapat jelentkezését tudjuk biztosan elfogadni. Részvételi díj 2500,- forint/fő

 A jelentkezéseket kérjük a norbi@derifoto.eu (másolat anarion@outlook.hu) címre megküldeni.

 Kérem, hogy a nevezéskor küldött email az alábbiakat tartalmazza:

- Csapat neve

- Csapatvezető neve

- Csapatvezető elérhetősége (telefon, email cím)

- Csapat létszáma

- Csapattagok átlagéletkora

Ha már van csapatkoncepció, annak rövid leírása (milyen karakterek várhatóak)

 A jelentkezés menete:

január 15-ig jelentkezés, nevezési díj befizetése a regisztrációs levélre kapott válasz emailban található számlaszámra.

február 10 -ig nevezési díj befizetése a regisztrációs levélre kapott válasz emailban található számlaszámra, karakterek megküldése. Csupán egy hangulatos közös csapat előtörténetet várunk, maximum egy A4-es oldalon, amelyben bemutatásra kerülnek a karakterek is.

Regisztrált csapatnak az az első 10 csapat számít, amely legkésőbb 2022. január 15-ig jelentkezik és befizeti a nevezési díjat.

A karakteralkotás menete:

A karakterek független kalandozók, akik nem kötődnek szorosan egyetlen szervezethez sem, és akik a kaland kezdetén éppen egy haonwelli felhajtónak dolgoznak. Nem feltétel, hogy összeszokott csapatot alkossanak, lehetnek a karakterek egymás számára ismeretlenek is, akik a kaland során ismerkednek össze.

A kaland a m.a.g.u.s Első Törvénykönyv rendszere alapján fog játszódni. A karakteralkotás a Krónikák.hu Előtörténet Alapú Karakteralkotása alapján történik, azzal az eltéréssel, hogy csak a hivatalos kiadványokban és a Rúna magazinban szereplő kasztok, képzettségek, varázslatok stb. használható fel a karakter elkészítése során.

Az Előtörténet Alapú karakteralkotás letölthető az alábbi helyről:

https://kronikak.hu/wp-content/uploads/2020/02/El%C5%91t%C3%B6rt%C3%A9net-alap%C3%BA-karakteralkot%C3%A1s-3720.pdf

A fentiek alapján kidolgozott 6. szintű karaktereket várunk.  

A találkozónak most is a szombathelyi LvL Up Esport bár fog helyt adni:

 

A találkozó tervezett időbeosztása:

09:00-09:50 Érkezés, asztalok elfoglalása, mesélői eligazítás.

09:50-10:00. Rövid megnyitó

10.00-19.00 Játék

19.00-19.30 óra között eredményhirdetés.

Az esetlegesen vonattal Budapest felől érkezők részére információ, hogy – a jelenlegi menetrend szerint - az első Intercity Budapest Keleti Pu-ról 6:10 órakor indul (érkezés 08:45), az utolsó pedig 19:10 órakor indul Budapest irányába (érkezés Keleti Pu: 21:49), vagy egy átszállással gyorsvonat, amely 19:40 órakor indul Szombathelyről és 23:54 órakor érkezik Budapest Déli Pu-ra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kardokunnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr5616748330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása