XIII. Kardok Ünnepe

Jelentkezés menete

2019.12.02. 12:20 anarion

 

A találkozóra 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, a jelentkezési határidő 2020. január 31. A rendelkezésre álló hely okán az első 10 regisztráló csapat jelentkezését tudjuk biztosan elfogadni. Részvételi díj 2500,- forint/fő

A jelentkezéseket kérjük a wildcat@t-online.hu (másolat anarion@outlook.hu) címre megküldeni.

Kérem, hogy a nevezéskor küldött email az alábbiakat tartalmazza:
- Csapat neve
- Csapatvezető neve
- Csapatvezető elérhetősége (telefon, email cím)
- Csapat létszáma
- Csapattagok átlagéletkora
Ha már van csapatkoncepció, annak rövid leírása (milyen karakterek várhatóak)

A jelentkezés menete:
2020. január 31-ig jelentkezés, nevezési díj befizetése a regisztrációs levélre kapott válasz emailban található számlaszámra.
2020. február 16-ig Karakterek megküldése. Csupán egy hangulatos közös csapat előtörténetet várunk, maximum egy A4-es oldalon, amelyben bemutatásra kerülnek a karakterek.
Regisztrált csapatnak az az első 10 csapat számít, amely legkésőbb 2020. január 31-ig jelentkezik és befizeti a nevezési díjat.

Karakteralkotás menete:
A karakterek független kalandozók, akik nem kötődnek szorosan egyetlen szervezethez sem, és akik a kaland kezdetén éppen egy erigowi felhajtónak dolgoznak. A kaland jellegéből adódóan nem lehetnek gonosz isten vagy istennő (Ranagol, Tharr, Orwella és egyéb sötét entitás) hívei, követői, papjai. Nem feltétel, hogy összeszokott csapatot alkossanak, lehetnek a karakterek egymás számára ismeretlenek is, akik a kaland során ismerkednek össze.

A kaland a m.a.g.u.s Első Törvénykönyv rendszere alapján fog játszódni. A karakteralkotás a Krónikák.hu Előtörténet Alapú Karakteralkotása alapján történik, amely letölthető az alábbi linkről:

https://kronikak.hu/wp-content/uploads/2019/02/Előtörténet-Alapú-Karakteralkotás.pdf

Az egyetlen eltérés, hogy 5. szintű karaktereket várunk.

A találkozónak most is a szombathelyi LvL Up Esport bár fog helyt adni, igyekszünk megoldani a tavaly a zajjal, illetve a cateringgel kapcsolatban felmerült problémákat.
A találkozó tervezett időbeosztása:
09:30-10:00 Érkezés, asztalok elfoglalása, mesélői eligazítás.
10.00. Rövid megnyitó
10.00-19.00 Játék
19.00-19.30 óra között eredményhirdetés.

Az esetlegesen vonattal Budapest felől érkezők részére információ, hogy az első Intercity Budapestről 6:10 órakor indul (érkezés 08:45), az utolsó pedig 19.10 órakor indul Budapest irányába.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kardokunnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr9315334570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása