XIII. Kardok Ünnepe

Ősi árnyak visszhangai - beszámoló és kalandmodul

2020.03.09. 10:28 anarion

 

Tizenegy kalandozócsapat vágott neki március 7-én, ezen a napsütéses tavaszi napon a XIII. Kardok Ünnepe találkozó kalandmoduljának, az Ősi árnyak visszhangjainak.

A helyszínt ismét a szombathelyi Lvl Up Esport Bár biztosította, és ebben az évben - úgy vélem - sikerült orvosolni a tavalyi évben felmerült problémákat. Bár idén eggyel több, tizenegy csapat vett részt a megmérettetésen, mégis sikerült elkerülni a tavalyi zaj problémát, illetve a catering is sokkal olajozottabban működött. Úgyhogy minden adott volt ahhoz, hogy biztosítsa a játékosoknak az önfeledt szórakozást.

Bár nehéz egy ilyen megmérettetést pontozni, hiszen valamennyi csapat dicsőn helyt állt, legjobbnak azonban a Krónikások, a Főnix Fiókák, A Tudást Szomjazók és a Maradék bizonyultak. Nekik - ahogy a többieknek is - gratulálunk.

A találkozó során készült képek megtekinthetőek a facebook oldalon az alábbi címen:

>> Az esemény Facebook oldala <<

 Amire pedig talán a legtöbben várnak, következzék az Ősi árnyak visszhangjai címet viselő kalandmodul, amely az Égi Fény 3691. esztendejének késő őszén, a Vizek hónapjainak utolsó, a Tengercsend havában veszi kezdetét Észak-Yneven, Erigow városában. 

Jó szórakozást hozzá!

  >> Ősi álmok visszhangjai - letöltés <<

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kardokunnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr3915511844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása